·         Laptop računar Vam radi usporeno, izgubila Vam se internet konekcija, posjedujete gomilu VAŽNIH podataka koje nijeste osigurali Back up-om, potrebna Vam je reinstalacija windowsa…

Vama je potreban ITS servis laptop računara.

Ovo su samo neke od situacija koje Vas mogu dovjesti do ludila. ITS je u takvim prilikama tu za Vas. I samo jedan poziv Vas dijeli od riješenja problema!

·         Specijalizovani servis:

·         Notebook i laptop računara

·         Desktop računara

·         Štampača i

·         ostale prateće računarske i It opreme

·         U modernom svijetu potreba za serviserima laptop računara je jednaka potrebi za dobrim automehaničarem ili električarem. Naš tim stručnih ljudi će Vam brzo, efikasno i po pristupačnoj cijeni riješiti sve postojeće probleme (npr. reinstalacija windowsa, dodavanje ili zamjena komponenata za desktop i laptop računare ili efikasna intervencija na vašem štampaču).

ITS servis će se pobrinuti da Vam se u budućnosti, preduzimanjem mjera prevencije, isti problemi ne dješavaju učestalo.

·         Ako ste slučajno obrisali ili formatirali svoj hard disk griješkom ne paničite. Vjerovatno se može dosta toga spasiti. Najbitnije je da ne pokušavate ništa i da nastavite dalje sa instalacijom programa. Isključite laptop računar i pozovite ITS servis. Naš tim vam može pomoći u najvećem broju slučaja.

Garantni period počinje na datum kupovine. Vaša originalna faktura kupovina (računom), pokazuje datum kupovine, broj modela i serijski broj sistema, dokaz važi od datuma kupovine.

Za više informacija posjetite sljedeće sajtove:

Fujitsu
http://support.ts.fujitsu.com/com/support/index.html

Toshiba
http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/home.jsp?nav=Warranty#

VOX TV
http://www.voxelectronics.com/

NEC TV
http://www.necdisplay.com/

 

S poštovanjem